AMICS de l'Escola Sant Martí


AMICS de l'Escola Sant Martí
Tots junts podem fer una escola millor
per als nostres nens i nenes
Què és Amics de l'Escola Sant Martí?

Amics de l'Escola Sant Martí és un projecte ambiciós de voluntariat que pretén acostar les necessitats de l’Escola i els seus membres amb les inquietuds de voluntariat dels membres de la comunitat educativa.

Busquem persones de la comunitat educativa que vulguin col·laborar en les activitats organitzades per l'AMPA de l'escola de manera puntual.


Qui pot formar part d'Amics de l'Escola Sant Martí?

Qualsevol persona de la comunitat educativa en pot formar part. Mares, pares, avis, àvies, germans grans, mestres, ex-mestres, alumnes, presonal d’administració i serveis… tots podem aportar alguna part de nosaltres per fer una Escola millor per als nostres nens i nenes.


Què s'ha de fer per formar part d'Amics de l'Escola Sant Martí?

Tant sols cal que notifiqueu a l'AMPA les vostres ganes de formar part d'aquest projecte a través de l'e-mail de la mateixa (ampa.st.marti@gmail.com), indicant les vostres dades de contacte (nom, cognoms, e-mail i telèfon de contacte).

L'AMPA, sempre que necessiti la col·laboració d'Amics de l'Escola Sant Martí ho notificarà als voluntaris per mitjà d'un correu electrònic i d'una notícia en aquest blog.